How to become a rich man: Step Four: The Polish Way

Vrijdag 11 augustus, te midden van de zomer, start ik de motor van mijn wagen en vertrek ik via Moorsele, Stasegem, Werchter en Aken richting Krakau, Polen. Op de desbetreffende plaatsen pik ik achtereenvolgens Benja, Donny, Bryan en Emiel op. Met zijn 5 komen we via een nachtje Wroclaw (echt een mooie en leuke stad, zeker de moeite om te doen) aan in Krakau. Daar sta ik op zondag aan de start van Xterra Poland. Vorig jaar was ik hier al aanwezig en dit ging me toen goed af.

IMG_20180811_221733270 Foto: Krakau by Night

Op zondag mochten we terug zwemmen in de oude steengroeve en het water had toch iets warmer dan vorig jaar. Luid aangemoedigd door de vele mensen zwom ik een goede tijd (24min voor zo’n 1500m). Daarna was het terug genieten en afzien tegelijk op de mountainbike. Prachtig parcours met single tracks, grotpassages en luide aanmoedigingen van de vriendjes die kwamen supporteren. Gelukkig riepen ze luid want ik was ze bijna voorbij zonder ze gezien te hebben, wat op zich nu ook geen ramp was. Ik moest namelijk nog een week op hun smoeltjes kijken tijdens onze roadtrip. Na 2 rondjes in goed 2 uur te mountainbiken mocht ik Scarlett terug achterlaten in de wisselzone en mocht ik gaan trailen.

IMG_20180812_142756999Foto: supporterend vriendje

Het trailparcours hadden ze dit jaar nog wat zwaarder gemaakt en zo trailde ik in een klein uur richting finish. Na 3:32:56 mocht ik eindelijk rusten. Geen superchrono maar toch tevreden van het resultaat. En nu kwam het plezantste, een weekje roadtrippen doorheen Polen, Slowakije, Hongarije, Oostenrijk en Duitsland. Alle riemen eraf en genieten van de files in Oost-Europa en zoveel meer!

Foto’s: Liptovski Mikulas en Boedapest

Stap 4 “How to become a rich man”: ga op reis met je vriendjes (of vriendinnetjes, transgenders, aliens…) in Oost-Europa, niet duur (soms toch) en have fun! Je zal je direct rijker voelen!

Op naar de laatste stap, namelijk stap 5.

3cc68594-b824-49ad-b64a-37fabc149b54_Stap5_360x118px_EU-Schoolfruit_98ac2c5e_530x173

Foto: Stap 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s