How to become a rich man in 5 steps: step one: Haaien vangen!

Sharks Terra, 23 juni 2018. Op een mooie zaterdagnamiddag terwijl quasi gans België aan het kijken was naar België-Tunesië, reed ik richting Couvin om er deel te nemen aan de Sharks Terra. Dat is 500 meter zwemmen, 20 km mountainbiken en 6 km trailrunnen.

Haaien vangen dus. We sprongen het water in het meer van de Ry de Rome. Vanwaar de naam komt, wie het mij kan zeggen, zeg het mij. We sprongen dus het water en ik zwom een nette iets meer dan 500 meter in 8:59 en kwam als 19e uit het water. Ik had nergens geen haaien gezien, dus zou ik eens kijken of er in het bos geen verstopt zaten? Ik sprong na wat geklungel in de wisselzone de mountainbike op en “ging” ervan door. Ik vond al snel het ritme, jammer genoeg geen haaien. Na een goeie 55 minuten (18e tijd) mocht ik terug wisselen en mocht ik beginnen lopen. Mijn zwakste onderdeel op dat moment. Ik zag al gauw nog enkele atleten die over mij kwamen, en jammer genoeg terug geen haaien. Ik liep nog zo hard ik kon en finishte als 22e in 1u41min49s. Gelukkig kregen we nog een biertje uit het iets verder gelegen Chimay voorgeschoteld en zo kon ik gelukkig huiswaarts keren, weliswaar zonder haaien…

step one

In het terugrijden nog gestopt aan een snelwegtankstation met bijhorende shop. Snel wat recuperatiedrank kopen (nee, geen haaienvinnensoep jammer genoeg). Bij het terug autostrade oprijden merk ik iets, lap gsm vergeten! Volgende afrit afrijden, 180 graden draaien, terug rijden naar de eerdere afrit, terug afrijden en 180 graden draaien en zo terug naar het snelwegtankstation. Wie nog mee is met al dit gedraai, proficiat! Snel de shop binnen en wat ligt er nog aan de kassa: mijn gsm. Zo zie je maar, koop een goedkope gsm, laat hem wat vallen en het scherm breekt en niemand wil hem nog stelen. Zo kom je dus rijk, als er niemand iets wilt stelen van jou! Op naar stap 2: how to become a rich man!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s