Carflsdorp, the victory!

Het gaat niet goed met deze wereld. De volkeren worden steeds haatdragender ten opzichte van elkaar. Nu ene D.T. president van de USA geworden is, zou een nieuwe wereldoorlog wel eens angstaanjagend dichtbij kunnen komen.

Maar geen paniek, eerder “Hoera Hoera”, Keizer Carfl is terug! (Voor wie het nog niet gelezen heeft, 2 jaar geleden heb ik mezelf tot Keizer Carfl de Eerste gekroond, zie ook “Kruistocht in Triatlonbroek”). Na mijn verovering van Karlshausen en een jaartje de wereld verkennen, stond nu de verovering van geboortedorp Westrozebeke op het programma. Daarna volgt uiteraard onze kruistocht om de rest van de wereld te redden met de 2 tegengiffen van oorlog: humor en het stinkgas van een met pasta gevulde atletendarm.

Maar eerst Westrozebeke dus. Na enkele koude en droge weken waarin we de kat uit de boom keken, kregen we de goden aan onze kant en begon het kort voor de wedstrijd te regenen. Met mijn nummer 66, the number of the beast, moest dit wel een teken vanuit de hel zijn. Een helletocht zou het ook worden…

66-kopie

Klokslag 14u in de namiddag klonk het trompetgeschal en konden we aan het gevecht beginnen. Eerst stond er een loopproef op het programma. 3 rondjes lopen totdat we 3.5km hadden, althans, dat dachten we toch. Op het einde van de 3e ronde mochten we nog een 4e rondje lopen, om de echte mannen van de jongens te scheiden (en de vrouwen van de meisjes uiteraard). Ik kwam na 5km als 30e binnen. Geen probleem, tijdens mijn flitsende wissel haalde ik al een deel gladiatoren in. Daarna begon een waar moddergevecht doorheen de akkers en bossen van Westrozebeke. (Er werd zelfs een aapje gespot, zie hieronder)

Ik vond al snel het goede tempo en kon hier en daar doorheen de alsmaar toenemende moddermassa andere kruisvaarders inhalen op het slagveld. Het was een keihard gevecht waar alleen echte mannen en vrouwen overeind bleven. Met dank aan Scarlett de 2e kon ik als Keizer Carfl de 1e na 21km mountainbiken al wisselen als 12e. Proper gedaan zei ik tegen mezelf, de wasmachine dacht iets anders…

Terug lopen, en ditmaal wel degelijk 3 ronden. Het begin was zoals gewoonlijk strompelen en op de tanden bijten, maar dankzij de supporters kon ik er al snel een zegetocht van maken. Ik verloor in het algemeen klassement wel nog 2 plaatsen (14e individueel op 98 deelnemers in 1u31m25s), maar dankzij een sterke mountainbikerit en heel sterk loopnummer was ik toch maar mooi 1e in de categorie ‘Groot-Stadenaar’ en mocht ik terecht Westrozebeke opeisen als mijn grondbezit. Vanaf heden spreken we dus ook niet meer van Westrozebeke, maar van Carflsdorp. Mijn titel wordt daarmee dan ook veranderd naar “Keizer Carfl de 1e van Carlfshauzen en Carflsdorp”.

De dag na de uitbreiding van mijn grondgebied, was het de nationale feestdag, oftewel mijn verjaardag. Een uitgekiend moment om verder mijn hofleveranciers en medekruisvaarders zorgvuldig te kiezen. Volgende namen kan ik alvast toevoegen aan mijn hofleveranciers: “Mijn wasmachine”, “Mijn ma en haar kookkunsten” , “Mijn pa’s flauwe moppen” en nog een lijstje met producten die vanaf heden in de betere supermarkt te verkrijgen zijn.

img_20170204_094411058

Aan de medekruisvaarders is de volgende kruisvaarder toegevoegd: Glenn Valentinus. Voor zijn onaflatende bron van inspiratie. Waarvoor dank!

We’ll make the world good again!

img_20170204_094001258

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s