2017 en het jaar van de Haan

Gelukkig Nieuwjaar! Met alle chinezen maar niet met den dezen. Het mag dan al Chinees Nieuwjaar zijn, mijn nieuwe jaar begon al midden november vorig jaar. Opbouwen naar het jaar van de Haan, ook wel 2017 genaamd. Hanen zijn begaafd en bekwaam en worden het best beschreven als zonderling met vreemde ideeën. Uiterlijk zijn het schitterende figuren die scherpzinnig, georganiseerd en gedetailleerd zijn. Ze stellen hun ambities hoog en zullen die dan ook waar maken. Ikzelf ben echter een os volgens de dierenriem, dus al hetgeen hierboven mag je gerust vergeten.

2016, oftewel het jaar van de aap, was een super jaar. Terugkijken doe ik niet, het meeste staat op mijn blog, feel free to read. Ik kijk vanaf nu voluit vooruit! Starten doe ik volgende week al in de crossduatlon te Westrozebeke. Een wedstrijd dichter bij huis is moeilijk te bedenken. Uiteraard ga ik voor de titel van 1e Groot-Stadenaar. De week erop volgt de Sportics Run&Bike te Wevelgem. Ik doe er mee samen met Donavan, waar we hopen een goed resultaat neer te zetten. Daarna komt de lente, de halve marathon in Sluis en de Grand Raid Nisramont waar ik al voor de 4x maal aan de start sta, ditmaal terug met een andere side-kick. En nu ook met ambitie in het “Mixed-klassement”. Sjoukje Dufoer is de naam, en wat voor een naam. Team Chouffe is de naam!

Daarna komt het triatlon seizoen er stilletjes aan, en de grootste doelen zijn uiteraard terug Xterra. Achtereenvolgens Wales, België en Frankrijk. Dan volgt in juli traditiegetrouw de Nisraman om daarna terug naar Targu Mures te vliegen (Roemenië). Daar vindt dit jaar het EK Crossduatlon en EK Crosstriatlon plaats. IK moet nog kiezen wat ik doe, of ik doe ze beide, dat kan ook. On verra…

pauze

Dan neem ik even pauze om in oktober de marathon in Brugge te lopen en eind dit jaar staat terug de “Hel van Kasterlee” op het programma. Nu meneer Odeyn niet meedoet ruik ik zo een kans, alhoewel realistisch gezien zal het bij ruiken blijven. Tussendoor komen er uiteraard nog andere enkele voorbereidingswedstrijden.

Ander nieuws nog: vanaf heden maak ik deel uit van het Sportics Tri Team. Mijn wedstrijden zal ik dus rijden, lopen, zwemmen in een andere tenue. Ik blijf uiteraard wel Cycling Team West een warm hart toedragen en blijf aanwezig in het bestuur om de renners van CTWest zo goed als mogelijk bij te staan!

Een welgemeende dank u aan Sportics voor deze mooie opportuniteit. Ook al een dank u wel aan mijn coach Donavan, voor de vele uren werk die hij erin steekt! En uiteraard ook een dank u wel voor alle mensen die me steunen!

Als laatste moet ik nog het spijtige nieuws melden dat Scarlett (Scott) en ik uit elkaar gegaan zijn. Het bolde de laatste maanden niet meer zo vlot en er kwam wat sleet op. Verandering van spijs doet eten zegt men en daarom kan ik jullie gelukkig wel melden dat Scarlett de 2e er is!

2017 wordt terug een boeiend jaar! Here we go!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s