Run for Hawaï

Een eetfestijn ? Een Quiz ? Een MTB-toertocht? Een gezamenlijke wegfietstocht? Wat zouden we doen met het team om wat geld in te zamelen om mijn reis naar Maui (Hawaï) te helpen betalen?

O ja, voor wie het nog niet weet: ik heb me gekwalificeerd voor het WK Xterra in Hawaï. Xterra? Wat een beest is dat denken sommigen van jullie misschien? Wel, dat is het offroad broertje (of zusje als je dat wil) van de Iron Man. In Maui is dat: 1,5km zwemmen in de zee, 32km mountainbiken en 10km trailrun.

logo-xt20-200x109

Oorspronkelijk stond dit niet in mijn jaarplanning. De verwachting was ook niet dat ik me ging kwalificeren. Maar nu ik me toch gekwalificeerd heb, kan ik maar beter gaan. Wie weet lukt het me anders nooit meer?

badge

Nu kost zo’n tripje naar Hawaï enorm veel geld. Vliegtuig, hotel, inschrijvingsgeld, visum, spijs en drank… Daarom dat Cycling Team West iets wil organiseren om deze grote financiële inspanning voor mezelf wat lichter te maken. We hadden veel ideeën, maar omdat we houden van afwisseling en we de bovenstaande zaken al allemaal georganiseerd hebben het afgelopen jaar, zochten we iets nieuws. Het is uiteindelijk een loopwedstrijd geworden. Deze zal doorgaan op zaterdag 8 oktober te Westrozebeke. Er zal een kidsrun zijn, en een 5km jogging en 10km prestatie-Run-for-Hawaï-loop.

Aangezien dit binnen een maand al doorgaat, gaan we praktisch nog veel werk hebben, maar we gaan ervoor! We hopen alles rond te hebben tegen zondag 18 september. Dan hebben we nog 3 weken om reclame te maken en jullie allemaal op te roepen om te komen lopen! Run for Hawaï!

Hier alvast een klein schema voor de twijfelaars!

chart

PS: voor de praktische kant zoeken we nog wat extra mensen die de zaterdagnamiddag 8 oktober willen helpen met de organisatie. We zoeken nog een 10-tal mensen die met de glimlach willen komen helpen om van deze loopwedstrijd een succes te maken! Indien je deel wilt uitmaken van dit prachtige team, stuur je sollicitatie naar ons via de gekende kanalen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s