CTWest @Wachtebeke

Zondagochtend 22 december, dag van Sint-Cecilia, sta ik op en zeg tegen mezelf, we gaan CTWest eens op de kaart zetten. Het moet gedaan zijn met die concurrerende bendes die altijd denken dat ze beter zijn dan ons, CTWest! Om de strijd aan te gaan, hadden we Wachtebeke uitgekozen als ontmoetingsplaats.

Ik zette me in mijn wagen en ging eerst Osama Bientje Laden ophalen, verder te noemen als Bientje Laden. Ik probeerde nog ex-lid Donavan te overtuigen, maar Don kon niet mee. Dan maar verder richting Wachtebeke. Onderweg zwaaiden we naar een lid van een bevriende bende, Deborah van ETZ. Eénmaal in Wachtebeke aangekomen, beslisten Bientje Laden en mezelf, ook wel Keizer Carl genaamd, om het grondgebied te verkennen zodat we op de juiste plaatsen konden toeslaan.

Na dit verkennende rondje waren we op onze hoede en bekeken de concurrerende bendes vanuit het struikgewas. Ondertussen was Glenn, ook wel Notorious genaamd, ons komen vervoegen. We keken nog eens rond of een nieuw aangeworven lid voor 2016 ook aanwezig was, maar hij stuurde zijn kat. De doop van Carl, ook wel Marsmantje genaamd, maken we dus nog wat zwaarder. CTWester zijn, dat moet je verdienen!

Soit, 13u05, iedereen stond klaar om het gevecht aan te gaan. Enkele rivaliserende bendes hadden ook hun beste pionnen vooruitgeschoven, het zou dus spannend worden. In de plaats van een knal, werd er een fluitje gebruikt. Om een massahysterie te voorkomen waarschijnlijk beter, maar geef mij toch maar die ouderwetse knal. Het fluitsignaal ging af, en hop weg waren we. Bientje Laden nam gewoontegetrouw de kop en liet duidelijk merken, met CTWest wordt er niet gelachen! Notorious volgde op korte afstand en nam na enkele kilometer de kop over van Bientje Laden. Ikzelf besloot om in het midden post te vatten, zodat ik eventueel kon bijspringen waar nodig. Met enkele bevriende ETZ’ers, waaronder Koen, liepen we verder tot aan de wisselzone.

Notorious kon in de kopgroep wisselen, Bientje Laden wisselde als 4e. Ik wisselde iets later en mocht mijn favoriete Scarlett bestijgen. Ik voelde direct, dit wordt leuk. Scarlett en mezelf vonden al snel het goede tempo, en konden bendelid voor bendelid inhalen, tot moes kloppen en verder rijden. De bevriende bendeleden sloeg ik niet tot moes, maar liet ze gewoon wat spartelen in mijn wiel voordat ik deze achterliet. Ondertussen had Bientje Laden Notorious ingehaald en kon hij op een 3e stek oorlog maken. Notorious kende ook een redelijk dag, en ook hij kon nog wat brokken maken.

Na 30km fietsen volgde nogmaals 5km lopen. Bientje Laden en Notorious begonnen hier iets vroeger aan dan mezelf, maar geen nood, terwijl zij volop oorlog maakten probeerde ik om bij nog wat achtergelaten gewonden het mes nog eens om te draaien. Dit lukte slechts gedeeltelijk, want door het harde werk met Scarlett voelde ik mijn krachten afnemen. Ik overschouwde nog een laatste maal het terrein waar deze zware veldslag plaats vond en finishte knap als 11e ofzo. Het kan ook 12e zijn, of 13e. Of 10e of 14e.

Bientje Laden werd 3e en haalde dus het podium. Notorious werd 5e. Met ons 3 haalden we dus het virtuele bendeklassement binnen (berekend op het gemiddeld gewogen resultaat van de 3 beste leden van iedere bende). CTWest is the Best!

Nu het bewezen is dat CTWest de beste bende is, nodig ik iedere ander bendelid of bendeloze persoon op om te verbroederen en op zondag 13 december mee te fietsen van Izegem naar Ieper en terug. Meer informatie kun je terugvinden op de volgende facebookpagina: http://www.facebook.com/events/1057404444279729/

Er zal daar nog meer informatie online de volgende weken.

Carfl keizer1

Voor degenen die niet zo sportief zijn: Jullie kunnen nog altijd storten op:

  • Ofwel op mijn Music For Life rekeningnummer BE49 7480 3764 2571 met vermelding van je naam. (Geen fiscaal attest mogelijk)
  • Ofwel stort je rechtstreeks naar Psylos VZW op rekeningnummer BE85 7855 3766 1406 met vermelding: “Gift ‘Hel van Kasterlee’ + naam + adres” (en dan kun je een fiscaal attest krijgen voor giften vanaf 40€).

Iedereen die een gift doet krijgt een eervolle vermelding op mijn blog. Ik neem jullie dan virtueel mee tijdens mijn bezoeken aan de sportclubs tijdens de voorstelling van Psylos. Iedereen die een actie wenst op te zetten in zijn of haar vriendenkring, familie, werk, school enzovoort om te helpen het doel te halen, geef gerust een seintje. Samen maken we er eind dit jaar “De Warmste Week” van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s