Psylos – Deel 3: Het Psylos Team

Ondertussen zijn we aanbeland bij het 3e deel van mijn blog over Psylos. Deze week stel ik de mensen voor die bij Psylos zelf werken. Dit team bestaat uit 5 mensen, namelijk Piet, Sanne, Joëlle, Els en Thomas (v.l.n.r. op de foto)

teamfoto 2015_0

Beginnen doen we bij Joëlle. Zij is de teamcoördinator en sporttechnisch coördinator. In haar 1e functie is ze het aanspreekpunt voor de raad van bestuur en staat ze in voor de werking van het team. Ze zorgt ervoor dat het team zo goed als mogelijk functioneert. Haar andere functie is sporttechnisch coördinator. Ze is verantwoordelijk voor het beleid inzake de sporttechnische werking van de federatie. Joëlle vertegenwoordigt Psylos ook in G-Sport Vlaanderen. Verder verzorgt ze nog de communicatie, zowel intern als extern.

Als 2e gaan we langs bij Thomas. Hij is de persoon waarmee ik in Gent al kennis maakte (zie blog deel 1). Hij is administratief coördinator bij Psylos. Hij is verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van alle administratieve, financiële en juridische zaken bij de federatie. Onder andere op deze vlakken helpt hij de clubs waar nodig. Thomas staat ook in voor de website, de initiatieven in het kader van de internationale samenwerking en de coördinatie van de provinciale recreatieve competitie zaal- en minivoetbal.

Als 3e wil ik je Sanne voorstellen. Zij is sporttechnisch medewerker en staat in de organisatie van recreatieve sportinitiatieven op Vlaams en provinciaal niveau, de organisatie van sportpromotie en evenementen. Ze begeleidt de clubs ook inzake kwaliteitszorg en sportpromotionele werking. Verder is Sanne verantwoordelijk voor het kant-en-klaar beweegpakket ‘Stap je mee?’.

De 4e medewerker is Piet. Hij is clubondersteuner en gaat vooral langs bij de clubs om te helpen in het uitbouwen van de sportclub binnen het lokale sportnetwerk. Hij coördineert ook enkele projecten onder andere ‘De Checklist’ en de tornooien die Psylos organiseert. Hij is ook behoorlijk sportief en liep enkele weken terug zijn 1e marathon in Eindhoven uit. Proficiat Piet!

En last but not least is er Els. Zij is administratief medewerker en zorgt ervoor dat alles administratief tot in de puntjes in orde is. Ze ondersteunt ook clubs en team in hun administratie.

Zo, nu heb ik Psylos al wat voorgesteld en de mensen die er werken. De volgende blogberichten gaan over de bezoeken die ik gedaan heb bij enkele clubs die Psylos ondersteunt. Hier zag ik het echte “veldwerk” . Als 1e komen de “Overwegsjotters” uit Ieper aan de beurt.

Jullie kunnen nog altijd storten op:

  • Ofwel op mijn Music For Life rekeningnummer BE49 7480 3764 2571 met vermelding van je naam. (Geen fiscaal attest mogelijk)
  • Ofwel stort je rechtstreeks naar Psylos VZW op rekeningnummer BE85 7855 3766 1406 met vermelding: “Gift ‘Hel van Kasterlee’ + naam + adres” (en dan kun je een fiscaal attest krijgen voor giften vanaf 40€).

Iedereen die een gift doet krijgt een eervolle vermelding op mijn blog. Ik neem jullie dan virtueel mee tijdens mijn bezoeken aan de sportclubs tijdens de voorstelling van Psylos. Iedereen die een actie wenst op te zetten in zijn of haar vriendenkring, familie, werk, school enzovoort om te helpen het doel te halen, geef gerust een seintje. Samen maken we er eind dit jaar “De Warmste Week” van.

Music for life2

Qua trainingen heb ik vorige week wat gas terug genomen na een heel zware trainingsweek de week voordien. Na enkele dagen ‘relatieve’ rust, heb ik het lopen in duur wat opgedreven richting Nice, waar ik op 8 november mijn 1e marathon ooit loop. Op zondag liep ik mijn langste looptraining in deze voorbereiding (28km in 2u30min). Voor de echte cijferfreaks, hieronder mijn cijfers van vorige week.

  • Fietsen: 2 trainingen, 74,3km (3u0min)
  • Lopen: 5 trainingen, 58,4km (5u06min)
  • Zwemmen: 1 training, 1500m (0u32min) + 1 zwemles.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s