Carfl & Scarlett

Bij deze is het een grote eer om jullie te mogen melden dat ik terug samen ben. Ze is mooi slank, een gezonde BMI en ze is voorzien van 2 mooie ronde… wielen, een goede voorvering en uitstekende rijkwaliteiten. Haar naam luidt voluit Scarlett Scott (Scale 910) en ze zag het levenslicht ergens in een fabriek in China ofzo.

Scarlett

Deze morgen het plan opgevat om samen met Donavan Scarlett eens aan een grondige duurtest te onderwerpen (nadat ik ze vorige zondag al aan een XCO-test onderworpen had). Donavan zou starten met een genezen William Willier vanuit Menen terwijl ik met Scarlett Scott hun zou vervoegen in Kortrijk. Vandaar zouden we samen met ons 4-tjes rijden naar Leuven.

De wind zat al goed, de zon was van de partij en na een sanitaire stop van Donavan nabij de Decathlon vlogen we weg. Onderweg kwamen we onder andere de Trieu, de broers Vanmarcke, een rijsttaartje, de muur van Geraardsbergen, de Bosberg en de Congoberg tegen. Eenmaal we de Vlaamse Ardennen achter ons gelaten hadden, kwamen we dichter en dichter bij Brussel. De kortste weg is recht door Brussel, maar aangezien William nog maar net genezen is van een kapotte achterderry, hebben we het zekere voor het onzekere genomen en zijn we niet door de vervuilde stadslucht gereden. In de plaats hebben we het prachtige Zoniënwoud verkend.

Bomen, bomen, bomen, bomen en bomen. Dat is een woud. Na wat heen en weer te rijden in dat woud, kwamen we aan de E411. Een mooie autostrade recht door dit prachtige woud. Hier wisten we de weg niet meer precies, en dan hebben we (legaal) eventjes quasi op de E411 het spook uitgehangen. Terug het woud in voor wat één van de slechtste kasseistroken in België moet zijn. Scarlett verteerde deze echter probleemloos. Op het einde van deze kasseistrook kwamen we aan in Tervuren en konden nog eens het park van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika verkennen waar de dikste mammoetboom van Vlaanderen staat (educatief puntje in dit verslag).

Van daaruit was het recht richting frituur Giraffe in Leuven. Na een lekker en gezonde maaltijd nog een verkwikkende douche en dan samen met Scarlett met de trein terug naar huis. Een zalig dagje genieten, en 100% verliefd op mijn Scarlett. Bedankt daddy Scott voor het maken van zo’n goede dochter! Bedankt ook aan Donavan en William voor het mooie ritje! It was pure fun!

Scarlett en ik gaan de volgende weken en maanden alvast aan de volgende wedstrijden deelnemen:

– zondag 15/03: Wallonia Cup XCO te Dinant

– zondag 22/03: Grand Raid Nisramont met Scarlett, Yoeri en een zus van Scarlett

– zaterdag 11/04: Crossduatlon Mesen

– Nog wat O2MC-mtb marathons waarschijnlijk in maart/april

– 15-16 en 17/05: BeMC: 3 dagen Mountainbikefun in de Ardennen

– zaterdag 6/06: Hagelandse Chrono MTB

Verder zien we wel, ik hou jullie op de hoogte.

Vele groetjes en have fun!

Carfl & Scarlett

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s